Omschrijving

Ligging
In dit wintersportgebied bevindt zich een skilift, en in het bos en veld worden langlaufensporen uitgezet. Het is met zijn ca. 700 meter boven de zeespiegel één van de meest sneeuwzekere skigebieden van de Eifel.Het direct aangrenzende België en het pracht berglandschap met zijn uitgebreide bosgebieden goede mogelijkheden tot dagtripjes, zoals ondermeer het naastgelegen Weerpark, het Wildpark in Hellenthal en de Olefstuwdam. Objectbeschrijving
Een mooie horecagelegenheid van circa 181 m² met een privéwoning van circa 131,5 m². Er is een zeer ruime parkeergelegenheid op het terrein naast het pand. Het restaurant is ca. 67 m², dames- en heren toiletten, keuken (circa. 22 m²) en een aparte snackbar met afhaalgedeelte (ca. 40 m²).De privéwoning beschikt over 3 slaapkamers, badkamer (met ligbad en wc), keuken en woonkamer. Tevens is er een bergzolder en is het pand onderkelderd (stahoogte: 220 cm).Dit object biedt ondernemers de mogelijkheid om zowel in het zomerseizoen en winterseizoen goed te kunnen exploiteren.In de winter is dit gebied zeer geliefd bij wintersporters (zeer goed wintersportgebied) en in de zomer biedt o.a. het naastgelegen weerpark een zeer interessant uitstapje voor de gehele familie, maar ook voor schoolreisjes en verenigingen.

Overig:
Het pand wordt inclusief (horeca-)inventaris verkocht.

Vraagprijs: € 195.000,= k.k.

Voor dit object geldt een kopersprovisie te voldoen bij ondertekening huur/koopcontract van 3,5% van de aankooprijs excl. BTW.

CONTACTPERSOON
Emile Faijdherbe
emile@horecamakelaardij.com
+31 (0) 6 241 740 55

Kenmerken

Vraagprijs bedrijfspand € 195.000,=
Aangeboden op HMI sinds Mei 2020
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlakte 180 vierkante meter
Aantal bouwlagen 2
Ligging Buitengebied

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@horecamakelaardij.com of klik op de witgroene button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen