Omschrijving

OBJECTBESCHRIJVING: Hotel-Restaurant in een statig pand in de deelstaat Noordrijn-Westfalen te huur!! De accommodatie wordt momenteel geëxploiteerd als restaurant met Duitse, regionale gerechten. De locatie beschikt over een bar en zaal met ca. 55 zitplaatsen. Er zijn ook twee ruimtes met elk 35 zitplaatsen (variabel scheidbaar). Aangrenzend is een ruimte voor ca. 80 zitplaatsen voor allerlei soorten feesten. Deze zaal heeft een eigen entree en doet dienst als “dansbar”.

Dansavonden vinden momenteel ongeveer 3 keer per week plaats. Het pand heeft ook een prachtige biertuin met ca. 40 zitplaatsen en een bowlingbaan voor maximaal 20 personen. Het bijbehorende hotel met een eigen ontbijtruimte bevindt zich boven het restaurantgedeelte. Het hotel heeft in totaal 15 bedden. 5 tweepersoonskamers en 5 eenpersoonskamers. Er zijn ook twee beheerders-woningen beschikbaar. (190 m² & 65 m²) en kan separaat gehuurd worden voor 1.000,00 EUR / maand. worden gehuurd.

PLAATS: In de deelstaat Noordrijn Westfalen

INRICHTING: Het object is volledig ingericht.

DIVERSEN: We zijn op zoek naar een meer ervaren restauranthouder .

Voor dit object geldt een afnamebeding bij een leverancier.

De koopprijs van dit object is tussen de € 600.000,= & € 700.000,-
Voor dit object geldt een kopersprovisie desgewenst bij de notaris te voldoen ter hoogte van 3,5% van de aankooprijs met een minimum van € 5.000,= excl. BTW.

OBJECTNUMMER:HMI-1700

CONTACTPERSOON
Emile Faijdherbe
emile@horecamakelaardij.com
+31 (0) 6 241 740 55

Kenmerken

Huurprijs bedrijfspand Zie advertentie
Aangeboden sinds Juni 2020
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Hotel
Soort bouw Casco bestaande bouw
Oppervlakte 300 vierkante meter
Aantal bouwlagen 3
Ligging In de deelstaad Noordrijn-Westfalen

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@horecamakelaardij.com of klik op de witgroene button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen