Omschrijving

Hotel-Restaurant met 16 hotelkamers (38 Bedden), vakantiewoning en privéwoning en welness op een mooie ligging in het Sauerland/Winterberg gebied.

Object

Het hotel biedt 8x 2-4 persoonskamers met balkon en 8 tweepersoonskamers, alle met eigen badkamer. Een gezellig restaurant (55 zitplaatsen), bar (20 zitplaatsen) en een ontbijtruimte (40 zitplaatsen) alle met mooie en eigentijdse inventaris. Wellness met solarium en sauna. Tevens is er nog een vakantiewoning (12 personen), kinderspeelplaats en een ruime privéwoning met mooi uitzicht. In de tuin bevinden zich nog een gastenterras, voldoende parkeerplaats rondom het hotel en een motorstalling.
Het hotel is onlangs gerenoveerd (vetput, bedden, vloerbedekking).
De huidige eigenaars hebben dit hotel reeds 10 jaar zeer succesvol gerund. Een nieuwe eigenaar kan direct verder! Reden verkoop is dat de Nederlandse eigenaren terug naar Nederland willen.

Ligging

Het hotel heeft een prachtige ligging en ideaal voor de wintersport (op slechts 5 autominuten bevindt zich het skigebied van Snow World). Winterberg bereikt men in ca. 10 autominuten. Direct naast het hotel begint een uitgestrekt bosgebied (Rothaargebergte) met vele fiets- en wandelpaden, waardoor het ook zomers zeer interessant is voor toeristen.

Voor dit object geldt een kopersprovisie te voldoen bij ondertekening huur/koopcontract van 3,5% van de aankooprijs excl. BTW.

OBJECTNUMMER:HMI-507

CONTACTPERSOON

Emile Faijdherbe
emile@horecamakelaardij.com
+31 (0) 6 241 740 55

Kenmerken

Koopprijs bedrijfspand € 299.000,=
Aangeboden sinds Mei 2020
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg/Per Direct
Bestemming Hotel
Soort bouw Bestaande Bouw
Oppervlakte 1.205 vierkante meter
Aantal bouwlagen 3
Ligging Skiegebied

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@horecamakelaardij.com of klik op de witgroene button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen