ONDER BOD

Omschrijving

Dit hotel staat in het centrum van een schilderachtig dorpje in de Vulkaaneifel. Via dit Hotel bereikt men snel vele toeristische trekpleisters uit de regio, hierdoor is dit hotel uitermate goed gelegen voor de vele toeristen die de mooie eifel bezoeken. Ideaal voor de doelgroepen als Motorrijders en mountainbikers (vele routes nabij). Het hotel-restaurant is in bedrijf, de huidige eigenaars baten het cafe gedeelte uit en 8 hotelkamers (elk met eigen badkamer). Daarnaast zijn er nog 2 extra 1-persoonskamers zonder eigen badkamer welke nu niet aangeboden worden.Verder is er op de dakverdieping een separate woning voor de eigenaar/ uitbater.De hotelkamers aan de achterzijde hebben een balkon. Op het gelijkvloers hebben de huidige eigenaars de voormalige kegelbaan uitgebouwd, voor deze grote ruimte (ca. 130 m²) liggen reeds plannen en een bouwvergunning voor om hiervan 2 vakantiewoningen te maken van elk ca. 65 m2. Hier heeft de volgende eigenaar dus de mogelijkheid om verder uit te bouwen! Verder heeft men op het grote grondstuk van 2.619 m² groot nog een ruim bijgebouw en 6 garages. Deze garages zijn graag gezien bij de hotelgasten met motorfiets (Bikerhotel). De totale gebruiksoppervlakte over 3 etages bedraagt ca.  580 m².

Inbegrepen in de koopprijs is de inventaris, inrichting van de hotelkamers en de beide keukens (inbouwkeuken in de ontbijtruimte en de gastro-keuken). Aangezien het geheel in bedrijf is kan de nieuwe eigenaar direct doorstarten.

Indeling:

Gelijkvloers: Entree/gang met trap naar eerste etage en deur naar kelder, gescheiden toiletten (M/V), ontbijtruimte met inbouwkeuken en zitgedeelte/ontspanningsruimte, cafe/restaurant/zaal, terras aan de straatzijde en aan de achterzijde, gastronomische keuken met deur naar buiten, vroegere kegelbaan welke plaats kan bieden voor het uitbouwen van 2 vakantiewoningen. Badkamer met bad, douche, WC en aansluiting voor de wasmachine.
Eerste etage: 10 kamers waarvan 8 kamers met 2-persoonsbed en eigen badkamer met douche en WC. 2 kleinere kamers (1-persoonskamers zonder badkamer) zijn momenteel niet in gebruik.
Dakverdieping: Entree/gang, 4 slaapkamers, tussenkamer, woonkamer, badkamer met douche en WC.
Kelder:  Voorraadkelders, koelcel, stookruimte en tankruimte.
6 garages.

Voor dit object geldt een kopersprovisie te voldoen bij ondertekening huur/koopcontract van 3,5% van de aankooprijs excl. BTW.

OBJECTNUMMER:HMI-498

CONTACTPERSOON

Emile Faijdherbe
emile@horecamakelaardij.com
+31 (0) 6 241 740 55

Kenmerken

Koopprijs bedrijfspand € 295.000,=
Aangeboden sinds Mei 2020
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bestemming Hotel-Restaurant
Soort bouw  bestaande bouw
Oppervlakte 2619 vierkante meter
Aantal bouwlagen 3
Ligging Centraal gelegen

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@horecamakelaardij.com of klik op de witgroene button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen