Omschrijving

Instapklaar en modern Pension/B&B met prachtig uitzicht op rustige ligging.

Dit pension (momenteel alleen als B&B in gebruik) is compleet gerenoveerd en biedt 14 (27 bedden) moderne gastenkamers met eigen badkamer, een professionele keuken en een grote gastenruimte met gezellige bar en zithoek. Buiten (achterzijde) bevindt zich een gezellig terras en ook een heerlijk zonneterras (met ligstoelen) beiden met een prachtig uitzicht.

OBJECT:

Het pension is modern ingericht en biedt veel comfort voor de gasten. De 14 kamers zijn allemaal voorzien van moderne hoogwaardige boxspringbedden en moderne badkamers (WC en douche). De restaurantruimte is gezellig ingericht en biedt eveneens een prachtig uitzicht. De bar nodigt uit voor een drankje of een heerlijk kopje koffie.

Aan de voorzijde is voldoende parkeerplaats voor de gasten (ca. 20 auto’s) en 2 garages (ideaal voor fietsen en motoren).
Naast deze garages ligt een ruimte die is ingericht als een feestruimte met een heerlijk terras ervoor. Deze ruimte is voorzien van een kleine bar.

Verwarmd wordt middels een WKK-installatie (Warmte-Kracht-Koppeling) uit 2011 op gas. Deze produceert ook stroomterugwinning.
Momenteel hebben de eigenaren 1 slaapkamer met badkamer op de 2e verdieping als privéruimte in gebruik, evenals een woonkamer op de begane grond naast de gastruimte (2 personen huishouding). Het perceel is ca 1,26 hectare groot en is grotendeels weidevlakte (ideaal voor paarden en/of andere weidedieren).

Indeling:

Kelder: Verwarmingsruimte, waskeuken, Gastentoilet-ruimte (Dames/Heren), cv-ruimte, voorraadruimte, bierkelder.
Begane grond: ontbijtruimte, gastenruimte met bar en zithoek voor gasten, keuken en privé-woonkamer.
1e Verdieping: 9 gastenkamers met eigen badkamer.
2e Verdieping: 5 gastenkamers met eigen badkamer, privé slaapkamer met eigen Badkamer en voorraadruimte.

Het inventaris is uiteraard in de koopprijs inbegrepen.

Ligging

Zeer mooie ligging met een werklijk prachtig verzicht over het Eifeler landschap.
Hoewel dit object aan een zo genoemde Bundesstraat (Een type weg dat een landelijk net vormt van hoofdwegen) ligt, is dit echter niet storend en juist voor een pension interessant voor spontane gasten (bijv. Motorrijders). Bij sneeuw zijn in de directe omgeving ook paden in de sneeuw uitgezet en bestaat de mogelijkheid tot skiën. Inkoopmogelijkheden in bijv. Hellenthal, Schleiden of in het nabij gelegen België.

Voor dit object geldt een kopersprovisie ter hoogte van 3,5% van de aankooprijs met een minimum van € 5.000,= excl. BTW.

VRAAGPRIJS: € 545.000,=

OBJECTNUMMER:HMI-511

CONTACTPERSOON

Emile Faijdherbe
emile@horecamakelaardij.com
+31 (0) 6 241 740 55

Kenmerken

Koopprijs bedrijfspand € 545.000,=
Aangeboden sinds Mei 2020
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming B&B
Soort bouwBB Bestaande bouw
Oppervlakte 12.660 vierkante meter
Aantal bouwlagen 3
Ligging Snelweglocatie

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@horecamakelaardij.com of klik op de witgroene button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen