Omschrijving

Object

Het pand bestaat uit een historisch, in 1695 gebouwd vakwerkhuis, dat in 1990 geheel gesaneerd werd en voorzien werd met een aanbouw. Het pand is continue gerenoveerd en gemoderniseerd en bevindt zich daardoor in een goede staat van onderhoud zonder achterstallig onderhoud.
De huisinstallatie en de brandwerende voorzieningen voldoen eveneens aan de huidige eisen. De ramen zijn gedeeltelijk voorzien van isolatieglas.
Het perceel is ca. 430 m² groot.

Uitrusting

Hotelgedeelte
Verdeeld over drie verdiepingen beschikt het hotelgedeelte over 2 eenpersoons-, 7 tweepersoons- en 2 driepersoonskamers, allen voorzien van douche/wc, TV en telefoon.
De kamers hebben vrijwel allemaal uitzicht over de Moezel en zijn mooi en luxe ingericht.

Restaurant
Op de begane grond van het historische gedeelte bevindt zich de ontbijtruimte met bar en ca. 20 zitplaatsen in een voor de Moezelregio typische inrichting, met veel houten details. Door de verbouwing van het voormalige zwembad (bestaat nog dit weer in gebruik te nemen) werd een moderne restaurantruimte gecreëerd met ca. 20 zitplaatsen en een bar. Aan de zijde van de Moezel bevinden zich twee buitenterrassen op 2 verschillende nivo’s, die tezamen ca. 60 zitplaatsen bieden.

Uitvoering
Begane grond:
Gewelfde kelder met separate buiteningang, bar en ca. 25 zitplaatsen voor wijnproeverij etc., opslag-voorraadruimtes, 2 garages, olietankopslag.
Verder beschikt het pand over een ruime eigenaarswoning verdeeld over 2 etages op de zolderverdieping van de nieuwbouw, eveneens met zicht op de Moezel. De woning bestaat uit: woon-eetkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en gasten-wc.

Op eigen perceel bevinden zich 4 parkeerplaatsen. Het huis wordt momenteel als Bed&Breakfast gerund, biedt echter op grond van zijn zeer attractieve ligging ook de mogelijkheid voor een compleet gastronomie-aanbod.

Het bedrijf kan op korte termijn worden overgenomen. Het wordt verkocht ivm de pensioengerechtigde leeftijd van de eigenar en geen opvolger. Het bedrijf beschikt over een groot bestand van vaste klanten.

Ligging

Lösnich is een gemeente uit de Landkreis Bernkastel-Wittlich in Rheinland-Pfalz en is zeer bekend door de wijnbouw en het toerisme.
Artsen etc. zijn in Lösnich, grotere inkoopmogelijkheden (zoals supermarkten) zijn in Bernkastel-Kues te vinden (ca. 11 km).

Voor dit object geldt een kopersprovisie te voldoen bij ondertekening koopcontract van 3,5% van de aankoopprijs excl.BTW
OBJECTNUMMER: HMI-372

CONTACTPERSOON
Emile Faijdherbe
emile@horecamakelaardij.com
+31(0)6-24174055

Kenmerken

Koopprijsbedrijfspand € 379.000,=
Aangeboden sinds November 2020
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Casco bestaande bouw
Oppervlakte 430 vierkante meter
Aantal bouwlagen 5
Ligging Aan de Moezel

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@horecamakelaardij.com of klik op de witgroene button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen