Partners

BOBB
Specialisten in bedrijfsoverdracht
De BOBB is een krachtig instituut dat in de markt garant staat voor transparantie, integriteit en kwaliteit. De aangesloten leden hebben een gedragscode en hebben zelf een onafhankelijke geschillencommissie in het leven geroepen.De leden zijn allemaal gecertificeerde, deskundige en integere bedrijfsovernamespecialisten.

First Mate
First Mate heeft specialistische kennis van de horeca, foodservice en leisurebranche en zet deze in voor ondernemers, bedrijven, organisaties en instellingen die hierin actief zijn of aan zijn verbonden. Zij onderzoeken, adviseren, ontwikkelen concepten en begeleiden partijen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Dit doen zij o.a. door de inzet van onze deskundige adviseurs, ervaren interim- & projectmanagers en door gebruik te maken van ons grote relevante netwerk van ondernemers en toeleveranciers.

Horecabrains
HorecaBrains is een landelijk samenwerkingsverband tussen horecabedrijven. HorecaBrains is opgericht voor horecabedrijven in alle sectoren. Inmiddels zijn hierbij ruim 300 horeca ondernemers aangesloten variërend van grand cafés tot strandpaviljoens. Wij werken als preferredsupplier voor Horecabrains.

Horeca Advies Partners
Horeca Advies Partners verzorgt specialistische dienstverlening in de horeca door heel Nederland.  Het is een vooruitstrevend kantoor met jarenlange ervaring op het gebied van beheer, bemiddeling bij verkoop, begeleiding bij aankoop, huur en verhuur van horecaruimten en alle benodigde taxaties van horecabedrijven en horecabedrijfspanden.

Vastgoedpro
Vastgoedpro is de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals. De 700 aangesloten professionals zijn allen werkzaam in een beroepsgroep binnen de vastgoedsector.

Afspraak maken?